Livrare si plata

Livrarea

-Pentru comenzile mai mari 100 RON livrarea produselor se face prin curierat rapid gratuit.

-Pentru comenzile mai mici de 100 RON livrarea produselor se face prin curierat rapid (cei care doresc o livrare rapida in 24 - 48 ore) contra cost. Taxa de livrare este de 20 ron.

 

Modalitatii de plata:  

Plata in numerar la livrarea produsului.

Plata online cu cardul prin Euplatesc.ro-dupa finalizarea comenzii puteti opta pentru plata cu cardul.

* In cazul in care ati optat pentru plata prin ordin de plata, livrarea comenzii catre dumneavoastra se va face dupa incasarea efectiva a banilor!

* Va rugam sa nu efectuati plati pana nu aveti confirmarea existentei pe stoc a produselor.

 

Returnarea banilor

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute)
- Clientul are obligatia de a anunta un reprezentant al S C DELTA SRL pentru a stabili modalitatea de returnare.
- In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.